Reperul
Eveniment Galati

Și-a terorizat bunica și vecinii căutând droguri cu maceta – VIDEO

* Tânărul a fost dus la secţia de poliţie, apoi la Spitalul de Psihiatrie *

Este isprava unui gălățean de 24 de ani care, noaptea trecută, a distrus atât scara blocului unde locuiește bunica sa, dar și apartamentul acesteia. El o acuză pe bătrână că i-a ascuns drogurile în valoare de 3.000 de lei pe care le-ar fi cumpărat.

„Un echipaj de jandarmi aflat în misiune a fost sesizat de către dispeceratul secţiei de poliţie că la un bloc situat pe raza secţiei este semnalat un scandal. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat geamul spart de la intrarea în bloc, iar la etajele 1 şi 2, pe casa scării, erau sparte cutiile de distribuţie a semnalului TV şi colţurile de la pereţi. De asemenea, zgomotele ce veneau dintr-un apartament situat în bloc a făcut ca vecinii să se alarmeze şi să iasă pe casa scării. În momentul în care au ajuns la uşa apartamentului unde era semnalat scandalul, jandarmii au fost întâmpinaţi de către proprietară, o bătrână în vârstă de 78 ani, care a declarat că nepotul acesteia, într-un acces de furie, a spart geamurile uşilor din locuinţă şi a dărâmat dulapurile în căutarea unor produse etnobotanice despre care susţinea că i-ar fi fost ascunse de către bunică. De faţă se afla şi fratele acestuia, care împreună cu bunica, a încercat să-l liniştească, însă fără rezultat. (…) Întrucât nu a găsit bunurile pe care le căuta, tânărul a spart geamurile uşilor din apartament, maşina de spălat, vesela din bucătărie şi a dărâmat dulapurile din casă”, a declarat Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galați.

Scandalagiul a fost condus la sediul secţiei de poliţie, unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, cercetările fiind continuate de către poliţişti.

Tânărul a fost apoi transportat la Spitalul de Psihiatrie pentru evaluare.

Postări asemănătoare

Accident cu 15 victime în județul Galați

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) I-a dat mașina iubitului să o conducă, deși acesta nu avea permis

Maria Vlad Romaniţă

Polițist local atacat în timpul unei misiuni

Maria Vlad Romaniţă