Reperul
Politic

Siderurgiștii gălățeni au semnat în număr mare petiția #FărăPenali

* Membrii echipei de campanie spun că sunt foarte aproape de atingerea targetului de 20.000 de semnături la Galați *

Sunt ultimele zile de strângere de semnături în campania Fără Penali în Funcții Publice, iar membrii echipei au ajuns și la intrarea pe platforma siderurgică de la Galați, unde, spun ei, au avut un succes neașteptat, fiind acum mai aproape de atingerea obiectivului stabilit.

„Comunitatea RO 100 Curățăm Galațiul sprijină activ campania Fără Penali în Funcții Publice. Membrii comunității noastre au ieșit în stradă pentru a strânge semnături în mai multe locații. Una dintre aceste locații, unde am avut și cel mai mare succes, a fost pe platforma ArcelorMittal, la schimbul de tură. Iar eforturile noastre, ale tuturor organizațiilor implicate în această campanie, au dat roade: suntem foarte aproape de a atinge pragul de 20.000 de semnături strânse în județul Galați”, au comunicat membrii Comunității RO 100 Curățăm Galațiul.

Gălățenii pot semna în continuare pentru această inițiativă.

Fără Penali în Funcții Publice este o inițiativă cetățenească de modificare a Constituției, care urmărește ca cetățenii condamnați definitiv să nu mai poată ocupa funcții publice în instituțiile de stat. Demersul are nevoie de cel puțin 500.000 de semnături și 21 de județe trebuie să strângă câte 20.000 de semnături.

Postări asemănătoare

Fără acreditare suplimentară pentru medicii de familie, cei din policlinici ‭și pentru stomatologi

Reperul

PNL a finalizat lista candidaților pentru Camera Deputaților și Senat

Reperul

Antoneta Ioniță: Brăilenii, condamnați de PSD la un spital de nota 6

Reperul