Reperul
Interviu Politic

Silviu Zinica, despre o eventuală plecare din USR: ” Când dai goluri, te caută Real Madrid, Barcelona, îți propun contracte, obiective mai înalte”

Zvonurile privind plecarea din USR a primarului comunei Smârdan, Silviu Zinica, nu au fost nici confirmate, dar nici infrmate de acesta. Singurul primar din județul Galați care încă mai face parte dintr-o formațiune politică, alta decât PSD sau PNL, nu a negat că a avut discuții cu reprezentanții partidelor aflate la guvernare, însă a preferat să facă o comparație între activitatea sa de primar cu cea a unui fotbalist sârguincios, vizavi de acest subiect.

”Politica înseamnă un schimb permanent de informații. Eu spun că-i ca la fotbal. În momentul în care joci la o echipă mai mică, dar dai goluri, te caută Real Madrid, Barcelona, îți propun contracte, obiective mai înalte, deci discuțiile acestea sunt inevitabile. Tot ce pot să pun eu, în momentul de față, este că sunt sub contract cu un club. Eu cred că față de USR, până în acest moment, mi-am respectat obligațiile contractuale, am promovat cât am putut imaginea lui. Viața m-a învățat să nu spun niciodată ”niciodată”. Sunt niște obiective de performanță pe care eu le am și pe care le voi impune în colaborarea mea ulterioară. Esențial pentru mine sunt viitorul comunei Smârdan și interesul oamenilor de acolo. Cât timp voi fi acolo, niciodată persoana mea și orice ambiție politică a mea nu va prima în fața intereselor legitime a 6000 de locuitori. Iar dacă la un moment dat ”prețul” sunt eu, nu am nici cea mai mică problemă să fiu prețul de tranzacție prin care să am asigurată dezvoltarea comunei Smârdan”, a declarat la Reperul TV Silviu Zinica, primarul USR al comunei Smârdan.  

Zinica a mai adăugat în cadrul aceleiași emisiuni că au fost momente când a vrut să părăsească echipa USR.  

Postări asemănătoare

A început amenajarea secțiilor de votare în școlile din Galați

Maria Vlad Romaniţă

Ludovic Orban, președintele PNL: ”Toată recunoștința mea organizației PNL Brăila”

Reperul

Social-democrații gălățeni și-au validat liderii la nivel național

Reperul