Reperul
Eveniment

Simulare BAC 2022. Luni are loc proba scrisă la Limba și literatura română

Elevii de clasele a XII-a și a XIII-a vor susține luni, 28 martie, proba scrisă a simulării la Limba și literatura română. Probele din cadrul simulării naționale încep la ora 9:00, când, în fiecare sală, se deschid plicurile sigilate care conțin subiectul multiplicat. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30, iar repartizarea acestora se realizează astfel încât să fie așezați câte unul în bancă, în ordine alfabetică, pe fiecare clasă.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise pentru fiecare din probele simulării examenului național de Bacalaureat este de trei ore.

Proba obligatorie a profilului are loc pe 29 martie, în timp ce pe 30 martie este programată proba la alegere a profilului și a specializării, iar pe 31 martie este simularea la limba și literatura maternă.
În procedură se mai arată că „rezultatele obținute de elevi la simulările naționale sunt comunicate acestora și analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor”.

De asemenea, rezultatele obținute la simulările naționale nu sunt afișate și nu sunt făcute publice.

Postări asemănătoare

Incendiu de la o lumânare într-un apartament din Galaţi

Maria Vlad Romaniţă

Se dorește majorarea alocaţiei pentru hrana pacienţilor din spitale

Reperul

N.Marin (Pro România): ”Mă prezint așa cum sunt, ca o carte deschisă”

Reperul