Reperul
Eveniment Galati

Sinucidere bizară: Un tânăr s-a aruncat de la etajul nouă gol pușcă și cântând

* Echipajul SMURD sosit la locul tragediei nu a mai putut decât să constate decesul tânărului, iar Poliția a început o anchetă *

Gest fatal la Galaţi, în cartierul Ţiglian 1. Un tânăr de 26 de ani, Laurenţiu Constantinescu, s-a aruncat în gol de la etajul nouă al blocului unde închiriase o garsonieră. Era dezbrăcat total când a comis funestul gest. Tânărul a murit pe loc.

„Prin apel la 112, pompierii gălăţeni au fost solicitaţi de o persoană cu privire la un bărbat care s-a aruncat în gol de la etajul nouă. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD tip C, împreună cu medicul, care a constatat decesul. De asemenea, Poliţia a  solicitat un echipaj de descarcerare pentru a sparge uşa pentru a vedea dacă mai sunt persoane în casă”, a precizat cpt. Cătălin Sion, de la ISU Galaţi.

Tânărul era ospătar la un  restaurant de pe malul Dunării, dar urma şi cursuri pentru a deveni asistent medical. Administratorul restaurantului spune că tânărul era un bun coleg și că toţi sunt şocaţi de ceea ce au aflat. De asemenea, el spune că nu ştie ca tânărul să fi avut probleme cu drogurile.

Vecinii îl considerau un băiat la locul lui, dar, în ultima vreme, se comporta ciudat. „În ultima perioadă era aşa, mai retras, trist. Din ce am înţeles, avea alte orientări sexuale şi cred că a fost şi drogat după ultima apariţie. L-am auzit strigând ‘nu mai pot, nu mai pot, m-am simţit bine, nu mai pot de fericire’. Şi apoi s-a încheiat”, a declarat un vecin.

Înainte de a se arunca, tânărul a coborât gol pe scări şi s-a uitat, se pare, exact la locul unde urma să cadă. Chiar cânta înainte de a se sinucide.

Deocamdată, cauza pentru care tânărul şi-a luat viaţa rămâne învăluită în mister.

Postări asemănătoare

A furat bijuterii și le-a ascuns în pământ

Reperul

Locuință în flăcări în satul Odaia Manolache

Maria Vlad Romaniţă

Trafic blocat pe DN 2B, în zona localității Ianca, din cauza unui TIR răsturnat

Reperul