Reperul
Eveniment

Șofer fără permis prins de polițiști după o urmărire

Un individ de 25 de ani, din comuna gălățeană Grivița, a fost prins de polițiști, după o urmărire pe un câmp, pentru că a condus fără permis.

„În data de 19 martie 2024, în jurul orei 17:20, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești au observat în trafic un autoturism care se deplasa pe DJ 254, în interiorul satului Călmățui, comuna Grivița, județul Galați, din direcția comunei Ivești spre comuna Grivița.

Când a realizat că va fi oprit pentru control de către echipajul de poliție, bărbatul aflat la volan ar fi trecut pe locul din dreapta față, după care a coborât din autoturism, luând-o la fugă pe câmp. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia și, după aproximativ un kilometru, l-au ajuns din urmă și l-au imobilizat.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul are vârsta de 25 de ani, este din satul Călmățui, comuna Grivița, județul Galați, și nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost testat cu dispozitivele din dotarea poliției, rezultatele fiind negative, cu privire la prezența în organism a alcoolului sau a altor substanțe interzise. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, transmite I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Femeie rănită într-un accident rutier

Maria Vlad Romaniţă

Ce riscă cei care folosesc acte false de vaccinare COVID-19, testare sau vindecare

Reperul

Mașină incendiată intenționat

Maria Vlad Romaniţă