Reperul
Braila Eveniment

Șoferi drogați, implicați într-un accident rutier

Un tânăr de 21 de ani din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Râmnicu-Sărat, dinspre strada Comuna din Paris spre Bulevardul Dorobanților, ar fi întrat în coliziune cu un alt autoturism ce ar fi pătruns în intersecție de pe strada Mugurilor, condus de un tânăr de 18 ani, din Brăila. Din fericire, nu au fost victime, însă pagubele materiale sunt mari.

Ambii șoferi au fot testați atât cu etilotestul cât și cu drugtestul, iar rezultatele indică faptul că aceștia ar fi consumat substanțe interzise.

„În urma testării cu aparatul drugtest, în cazul ambilor tineri au reieșit indicii cu privire la o posibilă prezență a substanţelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, transmite I.P.J. Brăila.

Postări asemănătoare

Înecat în canalizare

Maria Vlad Romaniţă

Noi obligații pentru examinatorii auto

Reperul

18 percheziţii pentru destructurarea unei reţele de traficanți cu ţigări

Maria Vlad Romaniţă