Reperul
Eveniment Galati

Șoferul BMW-ului urmărit aseară pe străzile Galațiului a fost reținut. El avea permisul suspendat

* Tânărul de 21 de ani este audiat, urmând, cel mai probabil, să fie reținut pentru 24 de ore și mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă *

Un tânăr de 21 de ani a fost urmărit pe bulevardele orașului de mai multe echipaje de poliție. Nu a oprit nici la barajul ce bloca o stradă efectuat de agenții de la Rutieră și nici la focurile de armă trase după el. Urmaritul a scăpat abandonând autoturismul pe o străduță și dispărând în noapte printre blocuri. Abia spre dimineață, după câteva ore de pândă, polițiștii au reușit să-l rețină.

Totul a început când doi soți, de 73 și 69 de ani, s-au prezentat aseară la Spitalul de Urgență din Galați acuzând mai multe leziuni căpătate după ce o mașină i-a lovit în timp ce ei traversau strada pe trecerea de pietoni. Cuplul a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat să se interneze.

Echipajele de Poliție au primit imediat comanda interceptării șoferului și a mașinii cu numărul indicat de bătrâni. Bolidul a fost interceptat într-o intersecție, dar a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Aceștia din urmă au plecat în urmărire, iar în sprijin au venit mai multe echipaje de poliție. Oamenii legii au încercat toate manevrele de interceptare, de la baraje la focuri de armă, dar totul a fost în zadar. Tânărul a scăpat după 45 de minute de urmărire, fiind prins după câteva ore, spre dimineață.

El a fost audiat și reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă sub acuzațiile de vătămare corporală din culpă, fugă de locul accidentului și conducere fără permis, acesta fiindu-i suspendat pentru refuzul de a i se recolta probe biologice.

Citește și:

Urmărire cu focuri de armă. Șoferul unui BMW, alergat de polițiștii gălățeni

Postări asemănătoare

GALAȚI, GAZDA CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE TENIS PENTRU SENIORI ȘI SUPERSENIORI +35

Sorin Rugină

Calificative de tip „admis” sau „respins” la disciplina modulară Educație pentru viață

Reperul

Arestat pentru tentativă la omor

Maria Vlad Romaniţă