Reperul
Administratie Galati

Sorin Grindeanu: ”Centura Tecuciului, de Cartea Recordurilor“

Așa a caracterizat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, stadiul lucrărilor la Centura Tecuciului.

”Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor; recunosc că nu am știut că de 13 ani se lucrează la Centura de la Tecuci; am înțeles că e un record absolut. Mi-au comunicat, si vă spun lucrul acesta ca să se știe public, că în mai este termen de finalizare. I-am informat la rândul meu că, pe proiectul meu, acela de a urmări șantierele din țară cu drone, primul proiect pe care o să îl urmăresc și o să vedem live pe site-ul ministerului o sa fie acesta. Asta e ceva de domeniul incredibilului, ca de 13 ani să se lucreze, zici că e centura Parisului”, a precizat Sorin Grindeanu.

Totodată, oficialul a mai spus că realizează că zona Galați-Brăila are nevoie de un aeroport, iar locația cea mai oportună este comuna gălățeană Braniștea pentru care există și studiu de fezabilitate. Grindeanu nu a avansat încă niciun termen, în schimb, promite realizarea unui drum de legătură între Centura Galațiului și Drumul Expres Galați-Brăila, care va facilita ajungerea la podul suspendat.

”Am hotărât ca drumul de legătură de la Centură la Drumul Expres Brăila-Galați, de aproximativ 12 km, să fie preluat pe bugetul de anul viitor, astfel încât această legătură să fie făcută așa cum trebuie”, a mai precizat Sorin Grindeanu.

Postări asemănătoare

De ce nu are Brăila centru de vaccinare de tip drive-thru. Prefectul: „lucrurile s-au împotmolit în birocraţie”

Reperul

Alarmant: Gigacaloria ar putea costa peste 700 de lei la iarnă!

Reperul

Dragomir, despre asocierea cu Galațiul: Orgoliile nu trebuie să mai primeze – VIDEO

Reperul