Reperul
Alegeri Politic

Sorin Ioniță a renunțat la cursa pentru consilier municipal

După ce Sorin Ioniță, candidat la funcția de consilier local, a renunțat la această competiție electorală, liderul liberalilor brăileni, Alexandru Dănăilă a făcut precizări.   

”Domnul Sorin Ioniță este un coleg atașat valorilor liberale. Domnia sa regretă disputele din spațiul public în care a fost atras și, pentru a nu prejudicia în niciun fel imaginea PNL, a înțeles să se retragă din cursa pentru funcția de consilier municipal Brăila. În spațiul public, membrii Partidului Național Liberal au dat mereu dovadă de o conduită exemplară, respectul pentru diversitatea opiniilor, pentru liberatatea de exprimare fiind valori ale liberalismului. Sunt convins că astfel de declarații regretabile au fost doar un accident regretabil”, a transmis printr-un comunicat de presă Alexandru Dănăilă, președintele PNL Brăila.

Postări asemănătoare

Comisarul european Corina Crețu afirmă că proiectul podului peste Dunăre nici nu a fost depus la Bruxelles

Sorin Rugină

Vasile Varga, deputat PNL: ” Ludovic Orban la Palatul Victoria și Klaus Iohannis la Cotroceni sunt garanția căii spre normalitate”

Reperul

Vasile Varga: Proiectul de eliminare a taxei pe apa de ploaie de pe facturile cetățenilor va intra în dezbaterea Camerei Deputaților

Reperul