Reperul
Braila Eveniment Galati

Şoseaua dig Brăila-Galaţi, închisă timp de o oră din cauza poleiului. Acum, maşinile merg în coloană, cu sărăriţe în faţă

* Şi echipaje de Poliţie escortează coloanele de maşini care se deplasează pe dig *

Din cauza poleiului, circulația pe șoseaua dig Brăila-Galați, DN 2B, a fost blocată timp de o oră. S-au format cozi de mașini de la ieșirea din Galați spre Brăila, pe şoseaua dig. Șoferii erau revoltați că s-a închis drumul deoarece, spuneau ei, nici nu e polei și se poate circula. Unii stăteau în maşini şi aveau şi copii, dar prea puţini voiau să o ia pe drumul cel vechi deoarece ar fi ocolit 20 de kilometri, iar alţii mai mult. “Nu plec de aici până nu deschid digul. Eu trebuie să ajung la ţară, după Brăila. Dacă o iau pe drumul vechi, ocolesc cu totul 60 de kilometri până la destinaţie”, se plângeau oamenii.

Alţii spuneau că nu înţeleg cum de digul e blocat că doar la fel este carosabilul şi pe celălalt drum care leagă cele două oraşe. Un echipaj de jandarmi de la Brăila şi unul al Poliţiei Rutiere Brăila, postate în zona Cartierului Siret, întorceau din drum şoferii care plecau din Galaţi spre Brăila, pe dig.

După o oră, la 16:00, circulația s-a redeschis, dar controlat. Se merge în coloană pe ambele sensuri, autoturismele fiind însoțite de polițiști și sărăriţe.

Postări asemănătoare

(VIDEO) Au vrut să fure, dar s-au speriat de alarmă și au fugit

Maria Vlad Romaniţă

Tâlhărie la Târgu Bujor

Maria Vlad Romaniţă

Accident mortal pe o trecere de pietoni din Tecuci

Maria Vlad Romaniţă