Reperul
Braila Eveniment Galati

Soția brăileanului dezmembrat, eliberată din arest de Curtea de Apel Galați

* Femeia a fost arestată preventiv pe 22 octombrie, după ce soțul ei, dispărut de doi ani, a fost găsit îngropat pe bucăți în gospodărie *

Mariana Lupu, soția brăileanului din Lanurile dat dispărut de doi ani și găsit dezmembrat și îngropat pe bucăți în propria gospodărie, a fost eliberată din arest prin decizia Curții de Apel Galați. Ea fusese arestată preventiv pe 22 octombrie la decizia Tribunalului Brăila, fiind principalul suspect în acest caz.

“Admite contestaţia formulată de inculpata Lupu Mariana împotriva încheierii de şedinţă din 22.10.2018 a Tribunalului Brăila, dosar nr.2242/113/2018. Desfiinţează în totalitate încheierea de şedinţă contestată şi în rejudecare: Respinge, ca nefondată, propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila privind arestarea preventivă a inculpatei Lupu Mariana. Revocă măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpata Lupu Mariana în prezenta cauză. Dispune punerea în libertate a inculpatei Lupu Mariana de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr.18/UP/2018 din 22.10.2018 emis de Tribunalul Brăila, dacă nu este arestată în altă cauză”, este decizia Curții de Apel Galați.

Mihalache Lupu, zis Meluță, fost gardian în localitatea Viziru, în vârstă de 56 de ani, dispăruse de la sfârșitul lui 2016, însă sora lui l-a dat dispărut în primăvara lui 2017. La momentul respectiv, soția lui, Mariana Lupu, mai tânără cu 20 de ani decât el, le-a declarat oamenilor legii că bărbatul a plecat de acasă în străinătate și că a sunat-o, spunându-i să plece din casa lui. Lucru pe care ea l-a și făcut, mutându-se cu un alt bărbat. Gospodăria a rămas de izbeliște până acum zece zile, când sora bărbatului a venit să facă curățenie și a găsit cadavrul dezmembrat al fratelui ei.

Citește și:

Bărbat dispărut de doi ani, găsit îngropat pe bucăți în propria gospodărie

Postări asemănătoare

Bătaie în cazino

Maria Vlad Romaniţă

Adolescentă dispărută

Maria Vlad Romaniţă

De luni, obligatoriu cu mască în zona unităților de învățământ

Maria Vlad Romaniţă