Reperul
Arte Cultural Eveniment

Spectacol de dans la Muzeul de Artă Vizuală din Galați

* Prezentat de Momo Peter Sanno, spectacolul are loc miercuri, 6 martie, de la ora 19:00 *

În urmă cu un an, Momo Peter Sanno prezenta publicului gălățean spectacolul „How about love?”, o poveste de iubire derulată în pași de dans, în diferite colțuri ale lumii. Călătoriile artistului au continuat cu noi trăiri, experiențe și emoții pe care le va împărtăși la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi, miercuri, 6 martie, la ora 19:00, în spectacolul „Journeys”.

Momo Peter Sanno a studiat dans clasic la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galați și la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” din București, absolvind apoi Academia de Dans „John Cranko” din Stuttgart, Germania. Dansator profesionist, coregraf, regizor de mișcare scenică, profesor, Momo Sanno a făcut parte din mai multe companii de dans din S.U.A., Brazilia, Jamaica, Germania, Olanda, Haiti. Trăiește și lucrează în Berlin și în București.

„Călătoria, un drum cu final mereu neaşteptat. Aici timpul îsi pierde măsura. Liniile care pentru o bucată de vreme au definit cărarea, se topesc, iar bătăile inimii cresc. Un spectacol de dans… şi de poveşti”, declară Momo Peter Sanno.

Accesul la spectacol se face în limita locurilor disponibile, biletele putând fi achiziționate de la casa de bilete a muzeului. Prețul biletului este 25 de lei.

Postări asemănătoare

Seară artistică româno-albaneză la Galați

Reperul

Noutăți la emiterea cărților de identitate

Reperul

(VIDEO) „Omulețul din perete”, de Marian Coman: o nouă ediție cu ilustrațiile scriitorului și un text nou

Reperul