Reperul
Social

Spitalul TBC din Galați are de acum salină artificială

* Salina, în care au intrat 5 tone de sare, a fost realizată cu ajutorul unei sponsorizări de 100.000 de lei din partea Șantierului Naval Damen Galați *

Spitalul de Pneumoftiziologie din Galați are și salină artificială. Aceasta a fost inaugurată marți, odată cu noul corp de clădire al unității medicale. Salina va fi folosită de către bolnavii internați în spital ca parte a tratamentului de recuperare. Managerul spitalului, dr. Monica Necula, a spus că în interiorul salinei au fost cuprinse 5 tone de sare și că aceasta a fost gândită și pentru cei care suferă de claustrofobie.

Salina a fost realizată în parteneriat cu Șantierul Naval Damen Galați, companie care a finanțat acest proiect cu 100.000 de lei. „Apreciem faptul că ni s-a oferit oportunitatea de a contribui la renovarea acestui spital TBC. Noi, cei de la Damen, suntem alături de comunitate în special în domeniile sănătate, educație sau în alte proiecte sociale. Ne-am dorit să ne implicăm prin diferite sponsorizări în proiecte care li se adresează locuitorilor din Galați, implicit angajaților Șantierului Naval Damen”, a declarat Rino Brugge, directorul Șantierului Naval Damen Galați.

Citește și:

A fost inaugurat corpul extins al Spitalului TBC, după investiții de peste 6 milioane de lei

Postări asemănătoare

Spitalul de Copii din Galați va avea un ambulatoriu nou

Reperul

Jandarmii și militarii donează viață

Maria Vlad Romaniţă

Premieră în medicina gălățeană

Reperul