Reperul
Social

Spitalul TBC din Galați are de acum salină artificială

* Salina, în care au intrat 5 tone de sare, a fost realizată cu ajutorul unei sponsorizări de 100.000 de lei din partea Șantierului Naval Damen Galați *

Spitalul de Pneumoftiziologie din Galați are și salină artificială. Aceasta a fost inaugurată marți, odată cu noul corp de clădire al unității medicale. Salina va fi folosită de către bolnavii internați în spital ca parte a tratamentului de recuperare. Managerul spitalului, dr. Monica Necula, a spus că în interiorul salinei au fost cuprinse 5 tone de sare și că aceasta a fost gândită și pentru cei care suferă de claustrofobie.

Salina a fost realizată în parteneriat cu Șantierul Naval Damen Galați, companie care a finanțat acest proiect cu 100.000 de lei. “Apreciem faptul că ni s-a oferit oportunitatea de a contribui la renovarea acestui spital TBC. Noi, cei de la Damen, suntem alături de comunitate în special în domeniile sănătate, educație sau în alte proiecte sociale. Ne-am dorit să ne implicăm prin diferite sponsorizări în proiecte care li se adresează locuitorilor din Galați, implicit angajaților Șantierului Naval Damen”, a declarat Rino Brugge, directorul Șantierului Naval Damen Galați.

Citește și:

A fost inaugurat corpul extins al Spitalului TBC, după investiții de peste 6 milioane de lei

Postări asemănătoare

Black Tiger își trece o nouă victorie în palmares

Reperul

Opt ambulanțe noi vor intra în dotarea SAJ Galați

Maria Vlad Romaniţă

15 copii asistați de Fundația “Inimă de Copil” au luat masa în oraș și au mers la cinema, unii pentru prima dată

Reperul