Reperul
Braila Eveniment

UPDATE | Spulberat de o mașină în timp ce traversa (VIDEO)

UPDATE: În urma apariției în spațiu public a imaginilor accidentului, IPJ Brăila a transmis că incidentul rutier s-a produs din vina șoferului. “În urma vizualizării imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă, polițiștii au stabilit că pietonul ar fi traversat pe marcajul pietonal. În cauza se continua cercetarile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Biroul de presa al IPJ Braila.
________________________

Un bărbat din Brăila în vârstă de 65 de ani a fost lovit din plin de o mașină în timp ce traversa strada neregulamentar. O cameră de supraveghere instalată în zonă a surprins momentul producerii accidentului.

Totul s-a petrecut în Brăila, săptămâna trecută, pe str. General Eremia Grigorescu. În imaginile surprinse de camera de supraveghere se poate vedea cum bărbatul traversează pe culoarea roșie a semaforului iar un autoturism, condus de un șofer în vârstă de 43 de ani, îl lovește din plin.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După testarea cu aparatul etilotest, a rezultat că niciuna dintre cele două persoane implicate nu consumase băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Postări asemănătoare

Incendiu într-un apartament din Galați (VIDEO)

Maria Vlad Romaniţă

S-a urcat băut la volan și a făcut praf trei mașini

Maria Vlad Romaniţă

Cruzime fara limite! Câine împușcat în gură

Maria Vlad Romaniţă