Reperul
Politic

Ștefan Baltă: Nici măcar nu se mai chinuie să ne mintă

* Liberalul vorbește despre lipsa de idei și de proiecte politice a dreptei pentru regiunea noastră *

Liberalul Ștefan Baltă, prorector al Universității „Dunărea de Jos”, se declară „foarte supărat și foarte dezamăgit” de faptul că politicienii de dreapta nu doar că nu au idei și proiecte pentru dezvoltarea Galațiului și a regiunii, dar nici măcar nu se mai obosesc să mintă că ar avea ca să câștige voturi.

„Sunt foarte supărat și foarte dezamăgit, în general, pentru că nu văd nimic pentru regiunea noastră. Să vină o idee de proiect, să vină un candidat serios din partea noastră, și mă refer la partea de dreapta. (…) Zona noastră ar trebui să fie mai importantă, măcar declarativ, pentru că, dacă nici măcar declarativ nu dau cei de la centru importanță pe regiunea noastră și pe Galați, atunci putem să mai avem pretenția că vor face ceva în fapt? Eu cred că nu, și e un semnal de alarmă important care ar trebui tras pentru că îmi place să spun în ultimul timp că nici măcar nu se mai chinuie să ne mintă. Până acum, înainte de alegeri aveam promisiuni că se fac diferite lucruri la Galați sau în zona noastră. Acum nici măcar lucrul ăsta nu e important, ci toată lumea trage de noi ba să facem o semnătură, ba că mai vine un lider pe aici doar să ne viziteze, să ne pupe în fugă și atâta tot. Dar ideea de dezvoltare, ideea de un proiect măreț nu îl văd”, a declarat Ștefan Baltă în cadrul emisiunii „Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galați-Brăila.

Baltă, care a rămas membru PNL după ce a demisionat în decembrie 2018 din funcția de președinte interimar al Organizației Municipale PNL Galați, spune că această constatare este una tristă. „Zâmbim, pentru că așa e poporul nostru, dar ar trebui să fim triști pentru lucrul ăsta. Uitați-vă dacă a mai venit cineva în campanie cu o idee măreață, să facă ceva pentru zona noastră. Nici măcar atât. Se discută de autostrada Moldovei, autostradă care nu trece prin Galați. Deci, care e propunerea de dezvoltare a acestei regiuni? Nu este. Iar eu nu vorbesc de stânga, eu vorbesc de partea dreaptă pentru că acolo mă încadrez”, a declarat Baltă la Realitatea TV Galați-Brăila.

După demisia de la conducerea Municipalei PNL, Ștefan Baltă a declarat ca nu se mai implică în viața politică, ci preferă să sprijine anumite proiecte pe care le consideră importante pentru comunitate.

Postări asemănătoare

Ioniță: Din cauza prețurilor prohibitive, unii pacienți din România nu mai au acces la tratament

Reperul

Turcan, la Galaţi: Orice zi cu PSD-ALDE la guvernare e o zi în detrimentul românilor

Sorin Rugină

Numai prin vot ne eliberăm de rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea României

Reperul