Reperul
Alegeri Politic

Ștefan Baltă (PER Galați), ”personajul pozitiv” al campaniei electorale

În timp ce unii candidați își aruncă replici veninoase și își ”lovesc sub centură” contracandidații, alții sunt pacifiști, chiar dacă sunt conștienți că se află într-o luptă electorală. Recent, Ștefan Baltă, candidatul Partidului Ecologist Român la funcția de primar al Galațiului a făcut o postare pe un cont de socializare, în care își lăuda și încuraja competitorii pentru fotoliul de primar, devenind astfel ”personajul pozitiv” al politicii gălățene.

”…sunt înscriși 11 candidați. Pe marea majoritate îi cunosc personal și pot spune lucruri frumoase despre fiecare. Sunt sigur că toți candidații își doresc să contribuie, prin proiectele propuse, la dezvoltarea Galațiului.Anul 2020 poate deveni anul schimbării, unde campania electoral să fie axată pe idei și proiecte.
În general, electoratul este sătul de politicieni și de promisiunile din timpul campaniilor electorale, acesta fiind principalul motiv pentru care foarte mulți aleg să nu se prezinte la vot. Urmează o lună de campanie, o lună în care sper ca noi toți 11 să reușim să convingem oamenii să iasă la vot, iar la final cel mai bun să câștige. Succes tuturor!”

Prezent la Reperul TV, în cadrul unei emisiuni electorale, Ștefan Baltă a explicat atitudinea sa pozitivă, rar întâlnită în politică.

”Eu cred că sunt mulți alții care pot fi personaje pozitive în această campanie. A fost o postare sinceră. Aș fi vrut, când am făcut acea postare, să scriu câte ceva scurt care să-i caracterizeze pe fiecare, numai că, din păcate, pe doi dintre candidați nu-i cunosc. Cu unul am făcut cunoștință, pe celălalt nu-l știu deloc. Din această cauză nu am vrut să personalizez mesajul. Într-adevăr, cam despre toți candidații, pot să spun câte ceva bun, cum și despre mine se poate spune ceva rău. Și eu pot să spun de fiecare câte ceva rău. Dar de ce să nu găsim și partea bună? Eu cred cu tărie în afirmația că nimeni nu dorește răul Galațiului, pentru că nu cred că acesta este scopul. Atunci, vin și spun: cine poate să facă mai mult? Aici trebuie să fie bătălia”, a declarat la Reperul TV, Ștefan Baltă, candidatul Partidului Ecologist Român, la funcția de primar al municipiului Galați. 

Postări asemănătoare

Dan Nica (PSD): Prețul gazelor ar fi explodat dacă Guvernul nu-și asuma un rol activ în modificarea directivei UE

Reperul

Ministrul de Interne: Poliția ar putea face plângeri penale împotriva protestatariilor de la Galați și Iași

Reperul

Bacalbașa, despre degetul mijlociu arătat de Iordache în Parlament: În loc să ne intereseze actul de trădare națională făcut de Iohannis și de unii europarlamentari, ne interesează astfel de căcaturi

Sorin Rugină