Reperul
Eveniment Galati Social

Street FOOD Festival ajunge la Galați în perioada 13-16 septembrie

* Festivalul culinar va avea loc în Grădina Publică, iar gălățenii vor putea savura preparate din toată lumea, vor putea asculta concerte live și vor putea urmări filme în aer liber *

Street FOOD Festival, conceptul culinar care a bucurat sute de mii de gurmanzi din întreaga țară, ajunge pentru prima dată la Galați. În perioada 13-16 septembrie, Grădina Publică va fi gazdă pentru peste 50 de bucătării mobile și peste 100 de rețete inedite preparate de chefi pricepuți. Aceștia vor invita publicul să fie parte din experiența unui eveniment care călătorește anul acesta prin 11 orașe din România: Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Galați, Baia Mare, Craiova, Timișoara și Bacău.

Gurmanzii prezenți în festival se vor putea bucura și de preparatele excepționale pregătite de cel care este încă de la prima ediție ambasadorul Street FOOD Festival: Chef Foa. Alături de echipa sa de bucătari, acesta va oferi adevărate experiențe culinare prin intermediul unor preparate deja consacrate. De asemenea, pofticioșii vor putea degusta o mulțime de rețete street-food adunate din toate colțurile lumii, fiecare având o aromă și o savoare aparte: de la mâncare cu specific asiatic, unguresc și italian, până la cele cu origini românești, americane sau mexicane.

Toate acestea vor fi acompaniate de concerte live și filme la cinema-ul outdoor. Vor concerta pe 13 septembrie – Rockabella și The Mono Jacks, pe 14 septembrie – Melting Dice, Ligia Hojda și Cuibul, pe 15 septembrie – Gabriela Costa & Alex Man, Soul Serenade și Ana and the Changes, iar pe 16 septembrie – JazzyBit și Grimus. Cinema-ul în aer liber va avea următorul program:

  • 13.09.2018, ora 21:30 – No Reservations
  • 14.09.2018, ora 21:30 – Haute Cuisine
  • 15.09.2018, ora 21:30 – Chef
  • 16.09.2018, ora 21:30 – Big Night.

De asemenea, va exista și o zonă de distracție pentru copii.

Toți cei interesați de acest eveniment pot afla mai multe detalii accesând website-ul oficial: www.streetfoodfestival.ro

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, o experiență Staropramen și promovat de Radio Zu. Evenimentul de la Galați este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Galați și al Consiliului Local.

Postări asemănătoare

”Generația fără plic”

Maria Vlad Romaniţă

Trei restaurante din mall închise temporar de OPC după ce clienții au filmat gândaci lângă mâncare

Maria Vlad Romaniţă

Lipsă de teste și reactivi pentru aparatele Real Time PCR

Maria Vlad Romaniţă