Reperul
Social

Sunată și chemată la vaccinare de mai multe ori

O gălățeancă a fost sunată și chemată la vaccinarea anti-covid de mai multe ori, atât luna aceasta cât și luna trecută, inclusiv la un centru din Tecuci, deși se imunizase încă din luna februarie. Ciudat este că i-a fost chemat la vaccinare și soțul care este decedat de mai bine de 20 de ani.

”În luna martie am primit telefon și mesaj să mă prezint la vaccinare. Am întrebat despre ce este vorba, că eu vaccinată anti-covid sunt. Primul vaccin l-am făcut pe 23 ianuarie și rapelul pe 13 februarie. A spus atunci să vină și soțul. Soțul meu este decedat de peste 20 de ani. Au zis bine, și-au notat, după care, la o săptămână –două m-au sunat din nou să mă prezint la vaccinare. Le-am repetat tot. Au spus că, probabil, nu a notat colega care mă sunase prima oară și s-a terminat discuția. Acum, în luna aprilie, din nou, primesc sms și telefon să se prezinte soțul meu la vaccinare, la Tecuci. Zic: care el, din mormânt de unde să îl scot să îl trimit la vaccinare. Le-am spus că este ceva greșit, ori de pe platformă ori de unde au luat datele . După ce am făcut public cazul am fost sunată de STS și mi s-a spus că de la o instituție, mi-au spus care,  s-a înregistrat în platforma de vaccinare o persoană cu numele asemănător, dar cu numărul meu de telefon pentru contact. Nu știu cum, că nici eu, nici soțul nu am avut legătură cu acea instituție”, a spus Dorina Nazare, gălățeanca de 74 de ani care a trecut prin această bizară poveste.

Că la mijloc a fost o eroare confirmă și autoritățile.

”În urma verficărilor făcute, atât de Instituția Prefectului cât și de STS și de către Direcția de Sănătate Publică, s-a constatat faptul că un angajat al unei instituții publice a făcut programări și a folosit în mod eronat numărul de telefon al doamnei pentru a face programări pentru angajații respectvei instituții. Numărul a fost corectat în platformă, iar doamna a primit explicații de la cei care au făcut această eroare “, a precizat Teodora Diaconiță, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Galați.

Postări asemănătoare

Câștigătorii Campionatului Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +35, Galați 2019

Reperul

Pensionarii au protestat de ziua lor

Maria Vlad Romaniţă

Controale în biserici, înainte de Paște

Maria Vlad Romaniţă