Reperul
Eveniment Galati

Sute de amenzi date de poliţiştii de la Rutieră

236 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate și 19 premise de conducere au fost reținute de polițiștii de la Rutieră, în urma unei acțiuni având ca scop prevenirea și combaterea încălcării regimului legal de viteză.

,,Cu această ocazie, conform O.U.G. 95/2002, republicată, polițiștii au aplicat 236 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 119 000  de lei, dintre care 142 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.19 permise de conducere au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 15 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 4 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea. De asemenea, au fost reținute 5 certificate de înmatriculare. Două cazuri deosebite în care conducătorii auto au depășit cu mult limita legală de viteză, au fost înregistrate pe D.N. 25 și D.N. 24. Este vorba despre doi bărbați, de 32 și, respectiv 24 de ani, primul fiind înregistrat circulând cu viteza de 155 km/h și cel de-al doilea cu 158 km/h, limita admisă pe tronsoanele de drum unde au fost depistați, fiind de 90 km/h”, a precizat cms sef Gabriela Costin, purt. de cuv. IPJ Galați.

La acțiune au fost folosite autospecialele din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Galați, prevăzute cu aparatură video – radar de supraveghere a traficului rutier și măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, precum și pistoale radar TruCam. 

Postări asemănătoare

20 de persoane infectate cu COVID 19 transferate din Vrancea la Spitalul Județean de Urgență Brăila

Reperul

Medici de familie acuzați că nu au consultat un copil

Maria Vlad Romaniţă

Incendiu la o gospodărie din Cuza Vodă. O femeie a suferit un atac de panică

Maria Vlad Romaniţă