Reperul
Eveniment

Sute de parfumuri contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră gălăţeni şi brăileni

* Flacoanele confiscate urmau să fie puse în vânzare, ca produse originale, pe diferite site-uri *

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiul Brăila, în urma cărora au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 533 de flacoane cu parfum, susceptibile a fi contrafăcute, a căror valoare depăşeşte suma de 143.700 lei.

„În data de 19 martie a.c., poliţiştii de frontieră,  sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Brăila, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Brăila. În urma acestora au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 533 flacoane cu parfum, cu însemnele unor mărci cunoscute și care sunt susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 143.735  lei, dacă ar fi originale”, a declarat Mădălina Carp, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Galați.

Bunurile aparțineau brăileanului P.M., în vârstă de 25 de ani, și urmau să fie comercializate pe diferite site-uri de specialitate, ca produse originale.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Postări asemănătoare

Acțiune de amploare a polițiștilor rutieri brăileni pentru înștiințarea șoferilor cu privire la noile reglementări privind folosirea telefonului mobil la volan

Reperul

Accident cu fugă de la locul faptei

Maria Vlad Romaniţă

Bărbat găsit mort într-o fântână din Scânteiești

Maria Vlad Romaniţă