Reperul
Eveniment

Sute de parfumuri contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră gălăţeni şi brăileni

* Flacoanele confiscate urmau să fie puse în vânzare, ca produse originale, pe diferite site-uri *

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiul Brăila, în urma cărora au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 533 de flacoane cu parfum, susceptibile a fi contrafăcute, a căror valoare depăşeşte suma de 143.700 lei.

„În data de 19 martie a.c., poliţiştii de frontieră,  sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Brăila, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Brăila. În urma acestora au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor 533 flacoane cu parfum, cu însemnele unor mărci cunoscute și care sunt susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 143.735  lei, dacă ar fi originale”, a declarat Mădălina Carp, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Galați.

Bunurile aparțineau brăileanului P.M., în vârstă de 25 de ani, și urmau să fie comercializate pe diferite site-uri de specialitate, ca produse originale.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Postări asemănătoare

Cauza tasării produse pe strada Tudor Vladimirescu va fi stabilită de experți

VIDEO Spitalul de Copii din Galați a fost dotat cu echipament medical pentru depistarea SARS COV 2

Maria Vlad Romaniţă

Încă un deces din cauza COVID19, în căminul privat

Maria Vlad Romaniţă