Reperul
Eveniment

Tabără de creație, la Muzeul Satului din Pădurea Gârboavele

Centrul Cultural „Dunărea de Jos” organizează pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, la Muzeul Satului din Pădurea Gârboavele, o tabără de creație în domeniul artei și meșteșugurilor populare.
Astfel, între 2 și 6 august, copii din municipiul și județul Galați vor experimenta câteva dintre meșteșugurile tradiționale, cum ar fi olăritul, cusăturile, lucrul la războiul de țesut miniatural, împletiturile artizanale din fire și fibre naturale, dansul popular și pictura pe sticlă, îndrumați de specialiști din cadrul instituției noastre și de meșteri populari din județ.
Pe parcursul taberei, copiii vor vizita Muzeul Satului și vor afla informații despre obiceiurile și viața în satul de altădată.
Centrul Cultural „Dunărea de Jos” vine astfel către cei mici cu activități în aer liber, pentru promovarea în rândul copiilor a ocupațiilor tradiționale, în atmosfera satului tradițional, cu respectarea normelor impuse în această perioadă. Detalii suplimentare se pot obține la telefon 0236/418400 sau pe e-mail: office@ccdj.ro.

Postări asemănătoare

11 decese în 24 de ore, la Galați

Maria Vlad Romaniţă

Schimbări în cărțile de identitate ale românilor

Reperul

Ministerul Educației: Părinții ai căror copii de 6 ani nu sunt înscriși la școală vor depune cererile la inspectoratul școlar, în perioada 1-8 septembrie

Reperul