Reperul
Eveniment Galati

Tâlhari reținuți de polițiști

Doi indivizi au dat o spargere într-un apartament din Tecuci, dar când să plece cu prada au dat nas în nas cu proprietarul casei. Cei doi hoți l-au amenințat pe bărbat cu un cuțit, după care au fugit cu bunurile luate din casă.

”Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, pe 4 martie,  prin apelul unic de urgență 112, de către un bărbat, din municipiul Tecuci, cu privire la faptul că, în noaptea respectivă, persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de 4600 de lei și alte bunuri. În urma primelor verificări, polițiștii Biroului Investigații Criminale Tecuci au stabilit că persoanele în cauză ar fi pătruns în locuință pe o fereastră rămasă neasigurată și, fiind surprinse de proprietar, l-ar fi amenințat pe acesta cu un cuțit, fugind cu banii și bunurile găsite. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată și, în cursul zilei de ieri, polițiștii au identificat prezumtivii autori ai faptei, un bărbat, de 39 de ani și un minor, de 17 ani, ambii din municipiul Tecuci. Odată cu depistarea acestora, s-a reușit recuperarea în parte a prejudiciului, respectiv suma de 2700 de lei și bunurile sustrase”, a precizat cms. șef Gabriela Costin, purt. de cuv. I.P.J. Galați. 

Cei doi tâlhari au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă.

Postări asemănătoare

(VIDEO) Minor accidentat după ce, alaturi de alți copii, hărțuiau un bătrân

Maria Vlad Romaniţă

Copil de 3 ani, lovit de o mașină în timp ce traversa strada singur

Maria Vlad Romaniţă

Răzbunare după moartea unei tinere lăuze la spitalul județean din Brăila (VIDEO)

Reperul