Reperul
Eveniment Galati

Tânăr de 19 ani din Galați, bătut de un grup de taximetriști

* Polițiștii au identificat patru bărbați bănuiți că l-ar fi agresat pe tânărul de 19 ani, precum și pe cel care i-ar fi furat telefonul mobil *

Un tânăr de 19 ani din Galați și-a încheiat petrecerea zilei de naștere la spital, după ce a fost atcat de un grup de taximetriști. Totul a început în momentul în care tânărul a solicitat un taxi pentru a merge acasă. Fiind după petrecere, avea destul de multe bagaje, printre care și o sacoșă murdară, pe care a încercat să le îndese în portbagajul taxiului. „Aveam și o boxă, am încărcat-o, tot în portbagaj, s-a dat jos că nu se închide portbagajul, i-am spus că o bag în mașină, nu i-a convenit. I-am spus să mă lase în pace și să plece că chem altă masină. El, după ce am scos toate bagajele, i-am închis portbagajul, nu s-a închis din prima și l-am mai trântit o dată. S-a dat jos că îi stric mașina. I-am spus să plece, a întors mașina, au venit multe alte mașini apoi. Au venit o grămadă de mașini, s-a întors și cel cu care m-am certat. El a fost cel care a dat primul pumn, iar apoi au tăbărat toți pe mine. M-au pus la pământ, mi-au dat cu pumnii, cu picioarele, cu tot ce au apucat”, a spus Robert Sebastian Zaharia, victima incidentului.

Tânărul a ajuns la spital cu un traumatism cranio-facial minor și a mers apoi și la Serviciul de Medicină Legală, unde a primit 16-18 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii s-au autosesizat. „A fost făcută o sesizare pe Numărul Unic de Urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr de 19 ani ar fi fost agresat de mai mulți bărbați. În urma sesizării, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. După vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona respectivă, precum și după audierea victimei, care ar fi declarat că în timpul altercației i-ar fi fost sustras telefonul mobil și i-ar fi fost distruse mai multe bunuri, cercetările din dosar au fost extinse și pentru infracțiunile de furt și distrugere”, a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii au început imediat cercetările pentru identificarea agresorilor și au identificat patru bărbați bănuiți că l-ar fi agresat pe tânărul de 19 ani, precum și pe cel care i-ar fi sustras telefonul mobil. Cercetările sunt continuate, cu aceștia în stare de libertate.

Postări asemănătoare

O asociație și trei persoane au fost trimise în judecată pentru moartea unui copil

Maria Vlad Romaniţă

Cod portocaliu de vijelii pentru Galați și Brăila

Reperul

Tânăr de 16 ani mort într-un accident rutier produs de un individ beat și fără permis

Reperul