Reperul
Eveniment Galati

UPDATE: Tânărul rănit la vânătoare de vulpi, împuşcat accidental de tatăl său

* Una dintre alicele trase de tată a ricoşat într-un copac şi apoi a intrat în abdomenul fiului *

Incident grav petrecut, luni dimineaţă, în comuna gălăţeană Brăhăşeşti. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, deţinător legal de armă de vânătoare, a mers alături de fiu în curtea din spatele casei pentru a împuşca o vulpe. Din păcate, alicele au nimerit în fiul lui, un tânăr în vârstă de 19 ani.

Un echipaj de ambulanţă i-a acordat acestuia primul ajutor, iar apoi un elicopter SMURD l-a adus la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. “Pacientul prezintă o plagă împușcată la nivelul peretelui abdominal inferior, o plagă cu orificiu de intrare, deci alicea a rămas intraabdominal. Pacientul povesteşte că a fost cu tatăl la vânătoare și o alice a ricoșat în trunchiul unui copac și apoi s-a oprit în abdomenul pacientului”, a precizat dr. Emilia Gheorghievici, medic SMURD Galați.

Poliţiştii au făcut cercetări şi au aflat că tatăl tânărului a tras în curtea din spatele casei pentru a scăpa de o vulpe. Omul deţine legal arma de vânătoare şi are şi calitatea de vânător. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.


Un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea gălăţeană Brăhăşeşti, a fost împușcat în abdomen în timpul unei partide de vânătoare de vulpi. Din câte se pare, cel care l-a împuşcat este chiar tatăl său. Victima este preluată de elicopterul SMURD şi transportată la spital.

Articol în curs de actualizare.

Postări asemănătoare

Un bărbat din Galați a murit din cauza înțepăturii unui țânțar. Este primul deces de acest fel din țară

Maria Vlad Romaniţă

Vacanţele în România vor fi mai scumpe cu 15% faţă de anul trecut

Reperul

Proteste la Spitalul TBC şi la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi

Maria Vlad Romaniţă