Reperul
Braila Eveniment

Tânăr în stare gravă după ce a furat mașina mătușii și a accidentat autospeciala de poliție

Un tânăr de 18 ani, din Brăila, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost rănit într-un accident rutier provocat de el. Individul a luat mașina mătușii fără acordul acesteia, iar femeia a sunat la 112. Polițiștii au instituit filtre pentru a-l prinde pe tânărul fugar.

„În acest context, tânărul a fost localizat pe DE 584, pe raza localității Viziru, iar polițiștii instituiți în filtrele din localitatea Viziru și orașul Însurăței au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă tânărul și-a continuat deplasarea. Filtrul instituit la intersecția DE 584 cu DN 21A, la intrare în localitatea Bărăganu, a procedat la oprirea vehiculelor, iar tânărul văzând coloana de mașini, a pătruns pe sensul opus de mers, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a lovit autospeciala de poliție ce era oprită în afara părții carosabile, pe sensul de mers Bărăganu-Brăila, colegii noștri reușind să se ferească la timp din calea vehiculului.

În urma impactului, cele două mașini au ricoșat într-un stâlp, astfel fiind lovite și alte trei autoturisme. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 18 ani, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a-i fi recoltate probe biologice. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, informează I.P.J. Brăila.

Postări asemănătoare

Prinși cu teste PCR false

Maria Vlad Romaniţă

Modificări în Codul administrativ. Ce se întâmplă cu funcționarii publici

Reperul

Agent de poliție din Galați condamnat pentru luare de mită

Maria Vlad Romaniţă