Reperul
Braila Eveniment

Tânăr rănit și zeci de animale moarte într-un incendiu

Un tânăr de 33 ani a suferit arsuri și a ajuns la spital, după ce a încercat să salveze mai multe animale dintr-un grajd cuprins de flăcări. Incendiul a izbucnit la o fermă din comuna brăileană Grădiștea, iar focul a cuprins cu repeziciune grajdul animalelor, dar și un spațiu în care se aflau aparate de muls, dar și furaje Mai multe autospeciale cu apă și spumă s-au deplasat la locul intervenției, însă pompierii au reușit după mai bine de șase ore să stingă incendiul.

„În urma recunoașterii, s-a constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 1000 mp, fiind surprinse un număr considerabil de animale (bovine, ovine, porcine). S-a acționat pentru limitarea propagării incendiului și evacuarea animalelor. Ulterior, s-a constatat că incendiul se manifesta la trei grajduri și s-a reușit limitarea propagării și extinderii incendiului.

În încercarea de a evacua animalele, în jurul orelor 22.30, a rezultat și o victimă, în stare conștientă, care prezenta arsuri de gradul 1 și 2. Victima (sex masculin, 33 ani) a fost preluată de echipajul Serviciul de Ambulanță Județean Brăila și transportată la U.P.U. Brăila. În jurul orelor 04.55, incendiul a fost lichidat și au rezultat pagube materiale însemnate. Au ars două grajduri cu o suprafață de aproximativ 800 mp. cu bunurile aferente (aparate de muls, stand de răcire, material lemnos, furaje), cca. 40 porcine, 70 ovine și 80 bovine. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect”, informează pompierii brăileni.

 

Postări asemănătoare

Schimbări la cadrul legal al asigurărilor RCA

Reperul

Subvenția de 50 de bani, prelungită cu trei luni, pentru benzină și motorină

Reperul

Școlile vor putea obține statutul de „colegii naționale” chiar dacă nu au 75 de ani vechime

Reperul