Reperul
Social

Târg educațional la Universitatea „Dunărea de Jos”

Elevii de clasele a X-a, a XI-a și a XII-a din liceele județului Galați au participat la Târgul Educațional „Student #UDJG” de la Galați, pentru a afla detalii despre programele de studiu și condițiile de cazare din campus oferite de Universitatea „Dunărea de Jos”.

Acțiunea a început la ora 10:00, în holul sediului central din strada Domnească nr. 47. Facultățile au adus la standuri tot ce au mai bun, și, în plus, elevii au aflat detalii despre organizațiile studențești din UDJG, alte centre de formare, și au participat la o tombolă cu premii oferite de partenerii din mediul de afaceri.

La deschiderea oficială a evenimentului au participat oficialități locale, reprezențanți ai Inspectoratului Școlar Județean, parteneri, cadre didactice, studenți, elevi și părinți. târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

 

Postări asemănătoare

Lansarea proiectului EVA – „Educație pentru Valori Autentice”

Reperul

Valoarea tichetelor pentru donatorii de sânge crește de patru ori de la 1 ianuarie 2024

Reperul

Asigurarea obligatorie pentru locuință poate fi încheiată și pe Ghișeul.ro

Reperul