Reperul
Administratie Galati Social

Târgul de Toamnă de la Galați începe vineri

* Târgul de Toamnă, ajuns la cea de-a XVII-a ediție, se va desfășura în Piața Centrală a orașului *

De pe data de 28 septembrie și până pe data de 30 septembrie, gălățenii sunt invitați cu mic, cu mare la cea de-a  XVII-a ediţie a Târgului de Toamnă. Manifestarea va avea loc, ca de obicei, în Piața Centrală a orașului și, în acest an, vor participa peste 300 de  fermieri, producători și comercianţi din judeţul Galaţi. Produsele care vor fi pe tarabe la acest Târg al Toamnei sunt extrem de variate – de la flori, la carne, inclusiv de porc, brânzeturi, produse apicole, legume, fructe și multe altele. Organizatorii speră ca și prețurile să fie mai mici decât acelea practicate de obicei în piață.

,,Programul acestor zile de Târg va fi unul inedit. De exemplu, în prima zi va fi și un spectacol susținut de doamna Laura Lavric. Ne vom bucura și de un show culinar realizat de Antonia Pasarelli, cunoscutul chef, care, la ora 11, în prima zi a Târgului, va avea loc în hala de legume fructe. Atmosfera va fi permanent asigurată de Centrul Cultural ”Dunărea de Jos”, prin Ansamblul ”Doina Covurluiului” și Fanfara ”Valurile Dunării”. Tot inedit este că vineri, 28 septembrie, Administrația Piețelor Galați lansează programul ”Merg la piața din Galați”. Este un proiect dezvoltat și lansat de  Asociația Administrațiilor de Piețe, din care facem și noi parte. Astfel, chef Antonio Pasarelli va găti din produse proaspete, din produse luate din hala de legume fructe, va găti în direct, ne va învăța să gătim. Va fi un show culinar pe terabele din piață, care se va lăsa și cu o mică degustare. Prin proiectul ”Merg la piața din Galați” ne propunem să dăm un suflu nou piețelor“, a declarat Viorica Sandu, directorul Administrației Piețelor Agroalimentare din Galați.

De la Târgul de Toamnă nu vor lipsi meșterii populari.

Pozele făcute în cadrul acestui proiect vor putea fi urcate pe un site de socializare cu hashtag-ul #merglapiatadingalati.

Târgul de Toamnă este organizat de către Administrația Piețelor Agroalimentare, cu sprijinul Consiliului Județean Galați, Consiliului Local Galați, Direcției Sanitar Veterinare și Direcției Agricole.

Postări asemănătoare

Elevii din 13 școli, în frig pentru că cei de la gaze nu fac față volumului de branșări

Maria Vlad Romaniţă

2000 de copaci vor fi plantați în Galați în această toamnă

Reperul

Infrastructură modernă pentru siguranța gălățenilor

Reperul