Reperul
Eveniment Galati

Tata arestat preventiv, acuzat de tentativă la omor şi rele tratamente aplicate minorului

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat Tribunalului Galaţi, luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul G.D. cercetat sun aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor, prevăzută de dispoziţiile art. 32 Cod penal raportat la art. 188 alin.1 Cod penal raportat la 199 alin.1 Cod penal cu aplicarea art. 77 lit.e Cod penal şi rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută de dispoziţiile art. 197 Cod penal, ambele infracţiuni cu reţinerea dispoziţiilor art. 38 alin.1 Cod penal.
Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că începând cu luna mai 2020, inculpatul G.D. a agresat pe fiul său, persoana vătămată, minoră T.A.M. în vârstă de 7 luni, prin muşcături şi comprimarea cu degetele în zona feţei şi a toracelui, ceea ce a dus la afectarea integrităţii fizice şi psihice a acesteia, iar la data de 02.06.2020 în timp ce se afla la locuinţa comună din localitatea Vădeni, comuna Cavadineşti, judeţul Galaţi, a agresat persoana vătămată, cauzându-i un traumatism cranio-meningo-cerebral cu hemoragie subarahnoidiană parafalcin şi supratentorial dreapta, edem cerebral, hemoragie retiniană ambii ochi, care au necesitat 50 – 55 de zile de îngrijiri medicale.Cererea a fost admisă de către Tribunalul Galaţi, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la această instanţă, dispunând luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat, pentru 30 de zile. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale. 

Postări asemănătoare

Sindicatele din Învățământ, avertizează: Vom da statul în judecată, dacă guvernanții ne obligă să plătim pentru eșecul lor

Reperul

UPDATE 2: Secţia Drumuri Naţionale, amendată după accidentul de pe DN 25 deoarece nu a curăţat carosabilul de gheaţă

Maria Vlad Romaniţă

159 pacienți confirmați cu COVID 19 la Brăila

Reperul