Reperul
Economic

Taxa pentru numerele de înmatriculare se poate plăti pe Ghiseul.ro

Și taxele pentru numerele de înmatriculare se pot plăti prin intermediul platformei ghiseul.ro, potrivit unui comunicat publicat recent de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Potrivit comunicatulului, platforma ghiseul.ro poate fi, mai nou, folosită și pentru achitarea contravalorii plăcilor cu număr de înmatriculare, a tarifului de atribuire a unui număr preferențial, pentru și pentru plata taxei de păstrare a combinației de numere de înmatriculare în cazul radierii sau transferului de proprietate a autovehiculului.

Aceste taxe se adaugă astfel listei celorlalte tarife care puteau fi plătite până acum, în contul DRPCIV, folosind platforma ghiseul.ro, și anume plățile reprezentând contravaloarea permisului de conducere, a certificatului de înmatriculare și a autorizației de circulație provizorie.

Plata se poate face și fără autentificare, deci nu e neapărat nevoie de un cont pe site-ul ghiseul.ro, fiind necesar totodată un card bancar valid.

Păstrarea dovezii plății pentru toate tranzacțiile care se fac prin prin intermediul platformei ghiseul.ro este obligatorie, iar confirmarea plății se transmite pe adresa de e-mail indicată de plătitor, astfel că e necesară o atenție sporită la completarea corectă a adresei de e-mail în momentul efectuării plății.

Postări asemănătoare

Companiile de energie vor fi obligate să citească la timp contoarele

Reperul

Stimulentul de risc de 2.500 lei, acordat şi angajaţilor din centrele rezidenţiale

Reperul

Sindicatele propun un salariu minim brut de peste 2.500 de lei

Reperul