Reperul
Eveniment

Taximetrist tâlhărit și bătut

Un taximetrist din Galați a fost victima unei tâlhării după ce a luat în mașină trei clienți dintr-o stație taxi aflată la marginea orașului. Cei trei au cerut să fie duși la ieșirea din oraș spre Brăila, iar pe șoseaua-dig a avut loc o altercație, provocată, din primele informații de către unul dintre cei trei.

„A fost abordat de aceşti tineri și i s-a cerut să facă o cursă până la Priza Dunării. Pe drum, clienții au sărit la el la bătaie, el a încercat să se apere, a reuşit să îl imobilizeze pe unul dintre ei. Altul i-a dat cu pistolul în cap, după care i-a rupt piciorul şi au plecat cu maşina. Pur şi simplu nu voiau să plătească şi căutau scandal. Au fost trei indivizi. Acum poliţia trebuie să îşi facă treaba”, a spus Claudiu Mănescu, reprezentantul taximetriștilor.

Taxiul furat a fost găsit abandonat în apropierea orașului Brăila, în vreme ce taximetristul rănit a ajuns la spital.

Diagnosticul este de politraumatism afirmativ prin agresiune, un pacient de vreo 30 de ani cu fractură la gleznă ce ar putea fi supus unei intervenții chirurgicale după terminarea investigațiilor medicale”, a declarat dr. Dumitru Istvan de la Spitalul de Urgență Galați.

În acest caz, polițistii au spus doar ca au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie și caută autorii faptei.

Postări asemănătoare

Gălățean de 50 de ani mort într-un accident rutier în județul Brăila

Reperul

Doi răniţi după ce un tir s-a răsturnat la Berheci

32 de gălățeni au decedat din cauza coronavirusului

Reperul