Reperul
Eveniment Galati

Taximetriștii care au agresat un tânăr din Galați, trimiși în judecată

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi au încheiat cercetările în cazul tânărului agresat de un grup de taximetriști la începutul lunii aprilie a acestui an, iar dosarul a ajuns la instanță.

Anchetatorii au stabilit în urma cercetărilor că unul dintre taximetriști a agresat fizic un tânăr ce solicitase serviciile taximetristului. Acesta din urmă, a cerut și a primit și sprijinul unor colegi taximetriști care au lovit victima provocându-i leziuni ce au necesitat 18 zile de îngrijiri medicale.

În același timp, susțin procurorii, taximetristul care a pornit agresiunea şi-a însuşit geanta persoanei vătămate, care se afla pe bancheta din spate a mașinii și în care se găseau 1.200 lei, două încărcătoare tip Samsung şi un tricou. Ulterior, taximetristul a aruncat geanta în zona Barierei Traian.

În acest caz, 5 taximetriști care au participat la conflict (printre ei se află și o femeie), au fost puși sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, lovirea sau alte violenţe și tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar și furt calificat.

Citește și
Tânăr de 19 ani din Galați, bătut de un grup de taximetriști

Postări asemănătoare

O femeie a ajuns în spatele gratiilor, după ce a jefuit un bătrân

Maria Vlad Romaniţă

Reținut după ce a luat în spațiu, contracost, aproape 1.500 de cetățeni moldoveni

Maria Vlad Romaniţă

Reținută după ce a fost prinsă că fura de la bătrâni

Maria Vlad Romaniţă