Reperul
Social

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reia reprezentațiile

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reia reprezentațiile în Sala Mare de Spectacole, ca urmare a scăderii ratei de infectare cu noul coronavirus sub pragul de 3 la mia de locuitori, în municipiul Galați.

Primele reprezentații vor avea loc sâmbătă și duminică, pe 8 și 9 mai 2021, la un grad de ocupare a sălii de 30% din capacitatea totală.

“Sâmbătă, 8 mai 2021, la ora 19:00, este programat spectacolul MAME, o creație colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuție și pe relațiile acestora cu mamele din viața reală. În distribuție, actorii: Svetlana Friptu (mama lui Radu), Radu Horghidan (Radu), Ana Maria Ciucanu (mama lui Ionuț), Ionuț Moldoveanu (Ionuț), Elena Anghel (mama lui Ștefan), Ștefan Forir (Ștefan), Oana Mogoș (mama lui Răzvan) și Răzvan Clopoțel (Răzvan). Regia este semnată de Cristian Ban, iar scenografia este creația Iuliei Gherghescu. Spectacolul durează o oră și jumătate.

Duminică, 9 mai 2021, la ora 19:00, este programat spectacolul PASAGERII de Sam Bobrick. O co-producție Universitatea „Dunărea de Jos” Galați – Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, PASAGERII este spectacolul de licență al Anului III Actorie de la Facultatea de Arte. Pornim într-o călătorie spre oriunde și nicăieri împreună cu studenții Ionuț Strat (Walter, Mace), Denisa Onisie (Jane, Doamna cu plase), Mihai Păun (Howard, Fred, D-nul Wade), Alina Radu (Lorraine, Audrey), Laurențiu Bobeică (Frank, Al, Bobby), Lavinia Eiler (Clara, Marsha), Doru Ciutacu (Șoferul de autobuz, Ernest), Mihaela Godorozea (D-na Evans, Laura) și Bianca Totolici (June). Direcția de scenă poartă semnătura lect.univ.dr. Florin Toma, iar scenografia este realizată de Daniel Divrician. Spectacolul durează două ore și se desfășoară cu publicul pe scenă (pe gradene). Locurile sunt limitate.

Biletele au fost scoase la vânzare pe platforma online bilete.fanitardini.ro și la casa de bilete a Teatrului, din Domnească 59.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” oferă reprezentații în condiții de siguranță sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare: Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA, locurile sunt distanțate, iar triajul epidemiologic, purtarea măștii, dezinfectarea mâinilor și păstrarea distanței față de ceilalți sunt obligatorii pentru public și pentru personalul de sală.

Deoarece situația este una în continuă schimbare, programul de reprezentații va fi anunțat de la o săptămână la alta”, informează Rodica Ajder, PR-ul Teatrului Dramatic ”Fani Tardini”.

Postări asemănătoare

Cel mai important eveniment astronomic al anului vizibil din România

Reperul

Și la Galați au început activitățile remediale

Reperul

Etnobotanicele – la 8 ani de prohibiție. Seminarul are loc marți la Facultatea de Mecanică

Reperul