Reperul
Eveniment Galati

Tecuci | Scandalagiu oprit cu focuri de armă

Jandarmii din Tecuci au reușit să potolească un individ agresiv abia după ce au folosit armamnetul din dotare pentru a trage un foc de avertisment. Acest lucru s-a întâmplat după ce agresorul a atacat pe unul dintre jandarmi cu un topor.

„Duminică, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul Poliţiei Tecuci la o adresă din localitate, unde era semnalat un scandal. La faţa locului, jandarmii au găsit persoanele recalcitrante care se acuzau reciproc de acţiuni agresive, unul împotriva celuilalt. Înfuriat de prezenţa oamenilor legii, unul dintre cei implicați a ieşit din curtea imobilului cu un topor şi s-a repezit asupra echipajului, moment în care unul dintre jandarmi a folosit armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical”, se arată într-un comunicat al Jandarmeiei Galați.

Același comunicat arată că unul dintre jandarmi a fost la un pas să fie lovit cu toporul, a blocat lovitura cu braţul și, în același timp, a tras un foc de avertisment în plan vertical.

În cele din urmă, agresorul a fost imobilizat şi încătuşat, iar la faţa locului a fost solicitată prezenţa unei echipe operative din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci, care l-au dus pe scandalagiu la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Postări asemănătoare

Omorât de o scară din beton

Maria Vlad Romaniţă

Trei mașini în flăcări, noaptea trecută

Maria Vlad Romaniţă

Medici de familie acuzați că nu au consultat un copil

Maria Vlad Romaniţă