Reperul
Social

Telegraful Electoral informează tinerii din Galați despre alegerile europarlamentare

* Atelierul are loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 12:00, la Facultatea de Istorie și Teologie a Universității „Dunărea de Jos” *

Echipa Telegrafului Electoral vine pe 11 mai la Galați, pentru cel de-al doilea atelier din seria evenimentelor planificate pentru perioada preelectorală. Întâlnirea va avea loc la Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie a Universităţii Dunărea de Jos și va începe la ora 12.

„Te-ai născut în anul 2000±2? Probabil că ai pentru prima dată drept de vot. Noi ne-am propus ca primul tău vot să fie unul informat. Să fie reprezentativ pentru nevoile tale și ale comunității din care faci parte. Oare şi tu crezi că ţi-ar fi util să înțelegi mecanismele decizionale dintr-o democrație? Oare ştii de fel de cerințe politice poți avea de la reprezentanții tăi? Oare ai vrea să afli cum să triezi informația la care ești expus/ă? Telegraful Electoral îți va oferi oportunitatea de a bifa toate aceste năzuinţe. Sâmbătă, pe 11 mai, vom fi la Galați pentru a discuta cu tinerii despre decizia publică, rolul partidelor și al ideilor în societate, cum analizăm și cum înțelegem știrile politice din mass-media etc. Atelierul de informare este menit să îi ajute pe tinerii viitori votanți să navigheze cu ușurință prin această experiență. Durata întâlnirii este de circa 4 ore (12.00-16.00), cu pauză de gustare inclusă”, se arată într-un comunicat de presă al organizației.

Cei interesați să participe la eveniment se pot înscrie trimițând un email la telegraful2000@curajinainte.org.

Mai multe informații despre proiect pot fi obținute de pe https://telegraful.net/douamii/ sau pe https://facebook.com/telegraful/.

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro).

 

Postări asemănătoare

MAI vine cu precizări: Posturile de poliție comunale nu au avut niciodată program non-stop. Situaţia a existat indiferent de acordarea sporului de 40%

Reperul

Flori de mină | Expoziție inedită la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

Reperul

Peste 3.100 de gălățeni cu viroză au ajuns la medic într-o săptămână

Maria Vlad Romaniţă