Reperul
Social

Telegraful Electoral informează tinerii din Galați despre alegerile europarlamentare

* Atelierul are loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 12:00, la Facultatea de Istorie și Teologie a Universității „Dunărea de Jos” *

Echipa Telegrafului Electoral vine pe 11 mai la Galați, pentru cel de-al doilea atelier din seria evenimentelor planificate pentru perioada preelectorală. Întâlnirea va avea loc la Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie a Universităţii Dunărea de Jos și va începe la ora 12.

„Te-ai născut în anul 2000±2? Probabil că ai pentru prima dată drept de vot. Noi ne-am propus ca primul tău vot să fie unul informat. Să fie reprezentativ pentru nevoile tale și ale comunității din care faci parte. Oare şi tu crezi că ţi-ar fi util să înțelegi mecanismele decizionale dintr-o democrație? Oare ştii de fel de cerințe politice poți avea de la reprezentanții tăi? Oare ai vrea să afli cum să triezi informația la care ești expus/ă? Telegraful Electoral îți va oferi oportunitatea de a bifa toate aceste năzuinţe. Sâmbătă, pe 11 mai, vom fi la Galați pentru a discuta cu tinerii despre decizia publică, rolul partidelor și al ideilor în societate, cum analizăm și cum înțelegem știrile politice din mass-media etc. Atelierul de informare este menit să îi ajute pe tinerii viitori votanți să navigheze cu ușurință prin această experiență. Durata întâlnirii este de circa 4 ore (12.00-16.00), cu pauză de gustare inclusă”, se arată într-un comunicat de presă al organizației.

Cei interesați să participe la eveniment se pot înscrie trimițând un email la telegraful2000@curajinainte.org.

Mai multe informații despre proiect pot fi obținute de pe https://telegraful.net/douamii/ sau pe https://facebook.com/telegraful/.

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro).

 

Postări asemănătoare

Noi drepturi pentru persoanele persecutate politic, pentru foștii deportați și prizonieri

Reperul

Ancheta epidemiologică la o școală din Brăila după ce doi elevi au fost depistati cu TBC

Reperul

55 de copii, tineri și adulți rămași în frig la Nicorești au nevoie de un miracol de Crăciun

Reperul