Reperul
Braila Eveniment

EXPLOZIE LA BANCOMAT (VIDEO)

* Un bancomat a fost aruncat în aer cu ajutorul unei butelii, însă hoțul nu a reușit să îl deschidă, așa că a fugit fără bani * Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere din bancă *

Sucursala unei bănci din localitatea brăileană Viziru a fost atacată de un hoț, care își propusese să fugă cu banii din bancomatul aflat la intrarea în incintă.

Așa cum au surprins camerele de supraveghere din bancă, în jurul orei 04:00, un bărbat a coborât dintr-o mașină, a pus o butelie lângă bancomat, pe care apoi a aruncat-o în aer. Ușile exterioare ale băncii, precum și partea din față a bancomatului au fost afectate de explozie, însă componenta metalică în care se aflu efectiv banii a rămas neatinsă. Hoțul a verificat, în speranța că are acces la bani, însă când a văzut că nu este așa, a fugit cu același autoturism cu care a venit.

Polițiștii au demarat cercetările în acest caz, pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și tentivă de furt.


UPDATE – Oamenii legii au făcut publice imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă în timpul atacului de la bancomatul din Viziru. Pe imagini se vede cum hoții vin cu un SUV de culoare închisă, iar imediat după explozie pasagerul din dreapta se dă jos și cercetează locul la lumina unei lanterne. Pentru că nu găsește nimic, se urcă în automobile și pleacă.

Postări asemănătoare

Unic în România: Concurs Național de Pescuit pentru Nevăzători

Reperul

Mașină de poliție lovită de TIR în timp ce acorda prioritate

Maria Vlad Romaniţă

Dosar penal pentru neglijență în serviciu după evadarea din baia Poliției

Maria Vlad Romaniţă