Reperul
Social

Terapia Veeda și terapia ROI, aduse în România de Art Therapy Center Galați

* Cele două tipuri de terapie sunt foarte eficiente și sunt disponibile în premieră în țara noastră la centrul din sudul Moldovei *

Art Therapy Center din Galați a adus, în premieră, în România două tipuri de terapie foarte eficiente și foarte căutate: terapia Veeda și terapia ROI. Prima caută și elimină blocajele prin reașezarea țesuturilor, în timp ce a doua reprogramează structura corpului acționând asupra funcțiilor și a câmpurilor sale.

Centrul oferă însă și alte tipuri de masaj: reflexoterapie, masaj de relaxare, masaj pentru slăbire, masaj decontracturant, masaj pe scaun sau masaj somatic.

Masajul și terapiile alternative oferite de centru tratează o gamă largă de afecțiuni, de la amețeli până la hernie de disc.

Tatiana Vrabie (foto dreapta), terapeutul centrului, spune că cea mai întâlnită afecțiune este, de departe, durerea de spate. “Oamenii vin în special cu dureri de spate, dureri în zona lombară, partea de jos a coloanei, dar vin și cu dureri ale nervului sciatic. Deci, din zona lombară durerea se duce în jos pe picior până ajunge la călcâi sau în talpă. Acești oameni vin disperați la noi pentru că nu știu cum să-și amelioreze aceste dureri. Ei nici nu pot dormi, nici nu pot sta în picioare, nici în șezut, în niciun fel. Există o tehnică specială – noi lucrăm pe zona lombară, dar lucrăm și pe nervul sciatic, lucrăm și pe lungul piciorului, lucrăm și pe abdomen pentru că durerea de spate, în general, are legătură și cu partea din față și în special cu colonul. Și lucrând din toate părțile, este imposibil să nu se dezinflameze și să lase în pace acei nervi care sunt apăsați”, a declarat Tatiana Vrabie, terapeut la Art Therapy Center.

Ana Damian (foto stânga), managerul centrului de masaj și terapii alternative, spune că programul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. “În funcție de vechimea, intesitatea și frecvența durerii, un pacient poate fi tratat într-o singură ședință, în timp ce altul poate avea nevoie de mai multe ședințe pentru a scăpa de dureri”, a afirmat Ana Damian.

Art Therapy Center este situat în Galați, pe strada Traian, la numărul 136, vis-a-vis de Oficiul de Stare Civilă.

Gama de servicii poate fi consultată pe pagina de internet www.artaterapiei.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/ArtTherapyCentersrl.

Postări asemănătoare

Galați Velocity: Primăria cumpără 370 de biciclete ce vor putea fi folosite în sistem bike sharing

Reperul

Căței omorâți în adăpostul Ecosal

Maria Vlad Romaniţă

Bacalaureat | Două medii de zece după contestații