Reperul
Social

Tineri premiați pentru rezultatele la învățătură

Consiliul Județean Galați a premiat 10 tineri aflați în sistemul de protecție al DGASPC Galați, pentru rezultatele deosebite obținute, anul acesta, la admiterea la facultate, reușind să intre la universități de prestigiu din țară. De aceea, fiecare a fost recompensat cu câte 3000 de lei și o diplomă de excelență.  

“Sunt profund impresionat de povestea acestor tineri, care pentru noi toți sunt adevărați învingători și care merită tot respectul nostru. Cu mult efort, cu foarte multă muncă, ambiție și voință, acești tineri minunați, aflați în grija Direcției de Protecția Copilului Galați, au reușit să intre la facultăți de prestigiu din București, Iași și Galați. Și pentru că performanța trebuie recompensată și încurajată, i-am premiat pe fiecare cu suma de 3000 de lei. Acești tineri sunt exemple de urmat. Îi felicit din toată inima pentru toate realizările lor și le doresc mult succes la facultate. De asemenea, îi felicit și pe toți cei care le-au fost aproape în toți acești ani”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Cei 10 tineri au fost admiși la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Naționale de Arte “George Enescu” Iași, Facultatea de Litere din cadrul Universității  “A.I. Cuza” Iași, Facultatea de Medicină Veterinară  din cadrul Universității de Științele Vieții “Ion Ionescu de la Brad” Iași, Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București, Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității “Dunărea de Jos” Galați, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității “Dunărea de Jos” Galați, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității “A.I. Cuza” Iași și la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice București.

Postări asemănătoare

Elitele Moldovei, invitate să propună soluții pentru scoaterea regiunii din impasul socio-economic în care se zbate de trei decenii

Reperul

(VIDEO) Colind în pandemie

Maria Vlad Romaniţă

Inspecțiile profesorilor, în anul școlar 2023-2024, se pot realiza și online

Reperul