Reperul
Social

Tinerii au luat cu asalt Centrul de Transfuzii pentru un abonament la ”Neversea”

Tinerii din Galați au luat cu asalt Centrul Regional de Transfuzii, astăzi, de ziua donatorului de sânge, după ce s-a anunțat că se oferă un abonament gratuit la Festivalul Neversea.

”Eu sunt la prima donare, am ceva emoții, dar este totul interesant. Când am aflat și de oportunitatea de a primi abonament la festival mi-am spus sa încerc. Fac și o faptă bună, azi e și ziua donatorilor și apoi ne vom distra la festival “, spunea o tânără donatoare.

Numărul mare de donatori i-a surprins plăcut și pe reprezentanții Centrului de Transfuzii Galați. ”Constat cu bucurie că numărul tinerilor este în creștere. Cei care vin și donează sânge salvează o viață și se și distrează. Până acum, 30% din cei care au donat sunt tineri la prima donare”, a precizat Camelia Stoichițescu, managerul Centrului Regional de Transfuzii Galati.

Creșterea numărului de donatori este peste  100%,  iar cei care vor vouchere pot dona și mâine. La final, pe lângă abonamentul la Festivalul ”Neversea”, toți donatorii au primit și cardul cu 7 bonuri de masă, în valoare de 9.73 lei fiecare.

Postări asemănătoare

Măsuri speciale pentru revenirea în bănci a elevilor

Maria Vlad Romaniţă

Succes al elevilor gălățeni la un concurs internațional de robotică | GALERIE FOTO

Reperul

Cupa Danubius, competiție sportivă pentru persoanele cu handicap locomotor

Reperul