Reperul
Social

Tinerii liberali din județul Brăila au fost cu daruri la peste 300 de copii din comuna Dudești

Tinerii liberali, cu ajutorul președintelui PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, au mers în comuna Dudești și au oferit mici atenții copiilor de acolo.

“Ne-am gândit să fim noi Moș Crăciun anul acesta. Am hotărât împreuna cu ceilalți colegi să le cumpărăm câte ceva copiilor din comuna Dudești. E un sentiment minunat să oferi fără să aștepți să fii răsplătit în vreun fel. Ți se umple sufletul de bucurie când îi vezi pe copii fericiți până la lacrimi pentru niște lucruri care nouă ni se par atât de neînsemnate. Ținem să mulțumim în mod special domnului președinte PNL Brăila, Alexandru Popa pentru sprijinul pe care ni-l oferă de fiecare dată. Le-am promis celor mici că îi vom mai vizita cât de curând. Le mulțumesc tuturor colegilor pentru implicare și vă anunț pe acesta cale că astfel de acțiuni din partea noastră se vor mai repeta”, a declarat Romică Andone, președinte TNL Brăila.

Postări asemănătoare

(VIDEO) Gala Excelenței în Educație

Reperul

Panourile fotovoltaice și alte echipamente pentru producerea de energie verde se vor ieftini

Reperul

Bilanţul raidurilor la tarabele cu mărţişoare: Amenzi de circa 18.000 de lei şi mărfuri confiscate de peste 1.200 de lei

Maria Vlad Romaniţă