Reperul
Braila Eveniment Politic

Toți membrii Pro România de la Brăila au demisionat

ultimele stiri galati

* Membrii acesteia si-au dat demisia cu totii astazi, precizand ca, prin acest gest, își iau “rămas bun de la politica pumnului in gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta(Dragnea 2)”

Pro Romania a ramas fără filială la Brăila dupa ce toți membrii acesteia au decis să își dea demisia, azi. Anunțul a fost facut pe Facebook de deputatul Emilia Meirosu.

“În urma consultărilor cu membrii din Organizația Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului in gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2). În urma atacurilor constante pe care președintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizații din partid și la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stanga, ne prezentăm demisia. De ce plecăm? Partidul înseamnă oameni care au experiențe și competențe, idealuri și năzuințe. Organizația Brăila și-a dorit consultarea si optiunile să fie luate în considerare. Pornind acest proiect, ne-am gândit si am promovat ideile de modernizare a statului român și reprezentarea unei părți din electoratul României care nu se regăsea in politică. Politica liderilor centrali ai Pro România a creat o ruptură între oamenii de la baza partidului si deciziile centrale. Așadar, rămânem aceeași oameni care se delimitează cu demnitate de minciună și o echipă care va lucra pentru Brăila și România!”, se arata in comunicatul remis de Meirosu, cu aceasta ocazie.

Acțiunea membrilor Pro Româia vine după ce, săptămâna acesta, Mihai Tudose își anunța demisia din partid.

 

Postări asemănătoare

Incredibil! Au delapidat bani de la şcoala unde soţia era contabil şef

13 pacienți confirmați cu COVID-19 s-au externat la cerere din Spitalul Județean de Urgență Brăila

Reperul

159 pacienți confirmați cu COVID 19 la Brăila

Reperul