Reperul
Braila Eveniment Galati

Trafic de droguri de mare risc în Galați și Brăila

Polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 7 percheziții domiciliare pe raza municipiului Brăila, în urma cărora au ridicat mai multe doze de droguri de mare risc. Trei persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic și consum de droguri de mare risc au fost reținute pentru 24 de ore.

La data de 22 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați au efectuat şapte percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Brăila, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de mare risc”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Potrivit aceluiași comunicat, au fost găsite și ridicate 17 doze de cocaină, în greutate totală de 13,7 grame, un grinder metalic ce conținea substanțe vegetale mărunțite, cu aspect de muguri, 10 500 de euro, 12 500 de lei și 300 de franci elvețieni, precum și 10 telefoane mobile.

Cercetările au arătat că, din luna noiembrie a anului 2018, trei bărbați din Brăila cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani au constituit un grup infracțional care avea ca activitate traficul și consumul de droguri de mare risc pe raza municipiilor Galați și Brăila.

Cei trei au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore , urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și S.A.S. din cadrul I.P.J. Brăila. De asemenea, la activități au participat jandarmi din cadrul I.J.J. Galați și I.J.J. Brăila.

Postări asemănătoare

Un nou accident rutier grav în intersecția de la Șendreni

Maria Vlad Romaniţă

O șoferiță șicanată în trafic de alt șofer a produs un accident grav în apropiere de Albina

Reperul

La volan și băut și fără permis

Maria Vlad Romaniţă