Reperul
Braila Eveniment Galati

Trafic îngreunat în Galați și Brăila și mii de case în beznă, din cauza vremii

În judetul Galați, traficul rutier nu este blocat însă este îngreunat și se circulă în condiții de iarnă, întrucât, pe unele drumuri naționale și județene, carosabilul este acoperit cu zăpadă și polei. Sunt manifestări de vânt puternic în nordul județului.

Pe DN 24 D, între localitățile Bursucani și Bălăbănești ninge abundent și se acționează cu un utilaj de deszăpezire de la Secția de Drumuri Naționale Galați. Traficul este îngreunat și din cauza unui tir rămas pe partea carosabilă.

La ora 19:30 se acționa cu utilaje de deszăpezire pe DN 24 D și între localitățile Cuca – Tulucești, pe DN 26 între municipiul Galați – comuna Vânători și comuna Foltești, pe DN 25 între localitățile Șendreni și Braniștea, precum și Drăgănești – Ivești și pe DN 24 între municipiul Tecuci și comuna Ghidigeni.

În județul Brăila au avut loc multiple avarii la rețeaua de alimentare cu energie electrică. 39 de localități nu sunt alimentate cu energie electrică total sau parțial, în total 18964 consumatori. Se intervine cu 20 de echipe în teren.  Un copac a căzut peste 4 autoturisme pe strada Industriei, iar alt arbore a căzut pe carosabil pe raza localității Însurăței și a fost degajat de către localnici. Secția de Drumuri Naționale acționează cu 16 utilaje la nivelul județului Brăila.

 

Postări asemănătoare

Tâlhărie la Târgu Bujor

Maria Vlad Romaniţă

Mamele refugiate din Ucraina vor primi trusoul pentru nou-născuți în valoare de 2.000 lei

Reperul

(VIDEO) Două bătrâne au furat cățelul vecinilor și l-au abandonat într-un sac

Maria Vlad Romaniţă