Reperul
Administratie Galati

Trafic pietonal pe strada Domnească la sfârșit de săptămână

Primăria municipiului Galați informează că, în perioada 06.06.2020 – 13.09.2020, la fiecare sfârșit de săptămână, începând de sâmbătă, de la ora 08.00, până duminică, la ora 24.00, strada Domnească va fi destinată numai traficului pietonal pe tronsonul cuprins între strada Brăilei și strada Navelor (zona Spicu).

În intervalul menționat, conducătorii autovehiculelor cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 tone au la dispoziție următoarele rute alternative:

1. str. Portului – str. Navelor – str. Egalității – str. Fraternității – str. Domnească;

2. str. Brăilei – str. Traian – bdul. Marea Unire – str. Portului.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, rugăm conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră temporară instituită și să evite parcarea autovehiculelor în perioada menționată pe tronsonul de stradă destinat circulației pietonale.

În ceea ce privește transportul în comun, traseele de autobuz 10, 15, 24, 29 și 34 vor fi deviate de la Potcoava de Aur pe str. Prelungirea Traian – bdul Marea Unire – str. Portului, iar pe retur se va asigura stația Centru.

Zona Spicu, parte a amplului proiect de modernizare a centrului orașului, oferă acum un spațiu generos pentru activități în aer liber, venind astfel în întâmpinarea nevoilor de socializare, mai ales  în această perioadă în care sunt valabile încă o serie de măsuri restrictive.

Pe viitor, spațiul va putea găzdui expoziții, târguri, spectacole ori festivaluri.

Postări asemănătoare

Șofer de la Braicar prins băut în timpul serviciului, la volanul unui autobuz

Reperul

Marți începe o nouă etapă de dezinsecție la sol și din aer

Reperul

Lansarea proiectului „Creșterea performanței energetice și reabilitare termică Creșa Nr. 1”

Reperul