Reperul
Eveniment Galati

Trafic sau junglă? L-a blocat, i-a lovit maşina cu bâta şi apoi l-a înjunghiat pe şofer

* Autorul faptelor, un tânăr de numai 18 ani, a fost reținut astăzi și va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă *

Urmărire şi scandal în trafic, seara trecută, în Galaţi. Polițiștii Secției 4 au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat de 30 ani, din municipiul Galați, a fost atacat de un tânăr cu un cuțit, după ce acesta din urmă i-a lovit și autoturismul cu un obiect contondent.

“Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, în jurul orei 20:00, victima se deplasa cu autoturismul pe strada Henri Coandă și în fața unui imobil a fost blocat în trafic de un alt autoturism. Din acesta a coborât un tânăr care a lovit de mai multe ori, cu un obiect contondent, mașina victimei, după care a plecat. Bărbatul a urmărit mașina agresorului și la intersecția străzilor Traian Vuia și Drumul Viilor tânărul l-a blocat din nou în trafic, a coborât din autoturism și cu un cuțit a înjunghiat victima care, la rândul ei, coborâse din mașină. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat agresorul, în persoana unui tânăr de 18 ani din municipiul Galați, și, în cursul zilei de astăzi, l-au depistat și l-au condus la sediul poliției. După audieri acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Postări asemănătoare

S-a răsturnat cu maşina şi a abandonat-o în mijlocul străzii pentru că era băut

Maria Vlad Romaniţă

Găsit mort în puț

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) Armă letală adusă ilegal din Franța