Reperul
Eveniment Galati

Tragedie la Bălăbănești: O fetiță de 5 ani a murit în urma unui accident rutier

* Fetița se afla cu bunica pe marginea drumului, dar a fugit de lângă ea și a traversat strada în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care a fost lovită de un autoturism *

Accident grav transformat, din păcate, în accident mortal de circulație, a cărui victimă a fost o fetiță de 5 ani din Bălăbănești. Copila a murit la Spitalul de Urgență din Iași, unde fusese transferată în speranța că va fi salvată.

,,Pe data de 24 iunie, la ora 19:59, Poliția Orașului Berești a fost sesizată prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea unui accident de circulație grav, pe D.N. 24D, soldat cu o victimă. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că, în jurul orei 19:55, un bărbat de 38 ani, din municipiul Deva, a condus autoturismul în localitatea Bălăbănești, dinspre municipiul Galați către municipiul Bârlad, și în dreptul kilometrului 15 a surprins și accidentat o minoră de 5 ani care, aflându-se cu bunica sa pe acostamentul drumului, a plecat de lângă aceasta, traversând strada în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma verificărilor efectuate a reieșit că bărbatul aflat la volanul autoturismului are dreptul de a conduce suspendat, în perioada 03.05 – 31.07.2018”, a precizat cms. șef Gabriela Costin, de la IPJ Galați.

Un echipaj al SAJ Galați ajuns la locul accidentului a cerut sprijin de la Bîrlad, de unde a sosit un alt echipaj cu medic. Copila a fost transferată la Spitalul din Bârlad, iar de acolo către Spitalul de Urgență Iași. Din păcate, fetița a suferit un stop cardiorespirator și a decedat.

Postări asemănătoare

1.700 de porci au murit într-un incendiu izbucnit la complexul din Tichilești

Reperul

A fost prins un hoț de material antiderapant

Maria Vlad Romaniţă

Avarie la caziere. Sistemul informatic “s-a prăbușit”

Maria Vlad Romaniţă