Reperul
Eveniment Galati

Tragedie | Un copil de un an și patru luni a murit într-un incendiu

ultimele stiri galati

Tragedie într-o familie din comuna Valea Mărului. Un copil de doar un an a murit într-un incendiu produs ieri după-amiază. Flăcările au cuprins locuința în care copilul se afla împreună cu cei trei frați ai săi.

Incendiul a fost anunțat la dispeceratul 112, iar în prima fază s-au deplasat la fața locului două autospeciale de la Garda de Pompieri Tecuci, împreună cu o ambulanță SMURD. Când s-a anunțat prezența unor copii în camera afectata de incendiu, forțele au fost suplimentate prin intervenția elicopterului SMURD și a unei autospeciale de la Garda Pechea.

Când pompierii de la ISU au ajuns la eveniment, incendiul fusese localizat de către SVSU. O cameră era afectată de incendiul pornit de la o sobă. Inainte de incendiu, mama copiilor lăsase în cameră 4 copii: doi gemeni de 1 an si 4 luni, un copil de 4 ani si unchiul lor de 10 ani. Cercetările organelor abilitate au arătat că unchiul copiilor, în vârstă de 10 ani, a folosit un recipient cu benzină pentru a aprinde focul, fapt care a produs o deflagratie si raspândirea focului în toata incinta dormitorului.

Părintii copiilor au reușit să scoată din casă trei dintre cei patru copii. Unul dintre gemeni a suferit arsuri incompatibile cu viata. Unchiul lor de 10 ani a fost diagnosticat de catre medicul de pe echipajul aerian de salvare cu aarsuri de căi aeriene, dispunand transportul acestuia la Spitalul de Pediatrie Galati”, a declarat Dan Ionașcu, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galați.

Postări asemănătoare

NEWS ALERT | Mihai Tudose a demisionat din Pro România

Reperul

Accident grav sub podul de la Fileşti: Un TIR a strivit un autobuz, şase persoane au fost rănite

Maria Vlad Romaniţă

Razie a polițiștilor locali la părinții elevilor cu multe absențe la școală

Maria Vlad Romaniţă