Reperul
Eveniment Galati

Trecere de pietoni inteligentă pe Faleza Dunării din Galați

stiri politica

Prima trecere de pietoni inteligentă din municipiul Galați este funcțională, începând de marți seara, pe Faleza Superioară a Dunării, în zona Parcului ”Viva”, anunță un comunicat de presă al Primăriri Galați. 

„Pentru siguranța pietonilor care se angajează în traversarea străzii, trecerea dispune de un sistem modern ce permite, pe baza senzorilor de prezență, creșterea intensității luminii asigurate de doi stâlpi ce sunt prevăzuți cu două corpuri de iluminat. În plus, de-a lungul trecerii de pietoni, în asfalt, au fost amplasați markeri luminoși intermitenți cu leduri. Este vorba despre un proiect pilot pentru municipiul Galați, întreaga instalație fiind oferită cu titlu gratuit de către compania Flash Lighting Services SA”, se arată în comunicatul respectiv.

Primăria municipiului Galați are în vedere pe viitor ca astfel de treceri de pietoni inteligente să fie funcționale și în alte zone ale orașului, pentru creșterea siguranței în trafic a pietonilor și atenționarea din timp a șoferilor cu privire la prezența acestora.

Postări asemănătoare

Zeci de brazi confiscați de la comercianți ilegali, în Galați

Maria Vlad Romaniţă

Galați | A fost semnat contractul pentru modernizarea drumului de centură

Reperul

Reținut după ce i-a incendiat mașina soției

Maria Vlad Romaniţă