Reperul
Alegeri Politic

Trei candidați pentru funcția de președinte al organizației municipale a PNL Brăila

În cursă a intrat și consilierul județean Marian Căpățînă, care se va înfrunta cu Cătălin Canciu și Cristian Pricop pentru fotoliul de președinte de organizație municipală.

Liberalii brăileni vor avea de ales dintre 3 candidați pentru șefia organizației municipale, la alegerile ce vor avea loc pe data de 19 iunie. Astfel, nou intrat în cursă este consilierul județean Marian Căpățînă, medic veterinar. Acesta a făcut public faptul că și-a anunțat colegii cu mai mult timp în urmă despre decizia de a candida, luată în contextul în care, din punctul său de vedere, prin tensiunile interne din filială (certuri, atacuri mediatice și excluderi) înregistrate în ultimul timp, organizația s-a cam îndepărtat de conceputul de a se pune în slujba cetățeanului.

Amintim că, în urmă cu câteva zile, la propunerea lui Cătălin Canciu a fost exclus din partid unul dintre veteranii liberalilor brăileni, notarul Vasile Varga. Motivația celor care l-au exclus a fost faptul că acesta nu a dorit să renunțe la pensia specială. Deși excluderea trebuie validată și de Comitetul Director Județean și, de fapt, conform deciziei luate la nivel central în cadrul PNL, care interzice excluderile în perioada de dinainte de alegeri, ar fi cam nulă, ea a produs un șoc pe scena politică brăileană. 

Postări asemănătoare

Deputatul Vasile Varga: Infracțiunile cu violență nu ar trebui să beneficieze de recurs compensatoriu

Sorin Rugină

Klaus Iohannis a făcut tot ceea ce putea să facă un președinte pentru a opri atacurile PSD împotriva statului român

Reperul

Ionuț Pucheanu: Toate partidele politice care au consilieri locali și care cred că pot influența un vot, cu siguranță, vor veni să ceară! Orice!

Sorin Rugină